Συμπλήρωμα διατροφής Hair Support | GoldTouch Nutrition | 60 κάψουλες

21,00 

Ειδική φόρμουλα η οποία θρέφει τα μαλλιά σας βελτιώνοντας τη συνολική τους ποιότητα και βοηθώντας στην αναγέννηση της τρίχας.

  • Περιέχει Βιοτίνη, Παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) και L-κυστίνη
  • Δυναμώνει την αδύναμη, λεπτή τρίχα με αποτέλεσμα την αύξηση του όγκου των μαλλιών
  • Βελτιώνει την ανάπτυξη των μαλλιών, οπότε βοηθά να τα μακρύνετε, ενώ τα κάνει πιο ανθεκτικά στην τριχόπτωση
  • Προστατεύει τα μαλλιά από περιβαλλοντικές βλάβες, στρες, ζημιά από τη θερμότητα ή καταστάσεις που συνήθως τα αποδυναμώνουν, όπως η αυστηρή δίαιτα, ο θηλασμός κ.α.
  • Βοηθά να αποκτήσετε πιο λαμπερά, υγιή και πυκνά μαλλιά

 

Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα

Πολλές φορές τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών, οι θεραπείες, οι μάσκες και τα λάδια δεν είναι αρκετά για να σώσουν τα ταλαιπωρημένα από το styling και τις εξωτερικές συνθήκες μαλλιά. Το Hair Support® εξασφαλίζει ότι καταναλώνετε τις απαραίτητες ποσότητες από διάφορα χρήσιμα μικροθρεπτικά συστατικά, τα οποία θρέφουν τα μαλλιά σας και βελτιώνουν τη συνολική τους ποιότητα.

Το Hair support® περιέχει υψηλή δόση Βιοτίνης (γνωστή και ως βιταμίνη H), η οποία συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τρίχας και την αύξηση του όγκου των μαλλιών. Επίσης η βιοτίνη μπορεί να ενισχύσει το σχηματισμό της κερατίνης, η οποία είναι βασικό δομικό συστατικό της τρίχας.

Το παντοθενικό οξύ, ή βιταμίνη Β5, βοηθά τον οργανισμό να αντεπεξέλθει σε καταστάσεις στρες και μπορεί να αποτρέψει το γκριζάρισμα όσο και την απώλεια μαλλιών.

Η L-κυστίνη η οποία είναι σημαντική για τη σύνθεση κερατίνης, του κύριο συστατικού των μαλλιών, ενώ συμβάλλει στην αποτοξίνωση του ήπατος και των κυττάρων.

Δοσολογία: 1 κάψουλα την μέρα

Συσκευασία: 60 καψουλες

Βάρος 100 kg

Εταιρία

GoldTouch Nutrition

Καλάθι αγορών
Scroll to Top