Συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου Collagen Gelita USA Γεύση Φράουλα | GoldTouch Nutrition | 500ml

35,00 

Συμπλήρωμα διατροφής κολλαγόνου GoldTouch Collagen Gelita Usa,

(Πόσιμα πεπτίδια κολλαγόνου) σε μορφή υδρογέλης, με γεύση φράουλα.

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη που απαντάται φυσιολογικά στα ανθρώπινα σώματα, με μέσο όρο το 30% της συνολικής πρωτεΐνης του σώματος μας που αποτελείται από κολλαγόνο. Η πρωτεΐνη κολλαγόνου είναι μια από τις πρωταρχικές δομικές βιοχημικές ενώσεις που είναι υπεύθυνες για τις αρθρώσεις και τους τένοντες, τονισμένους μύες, γερά οστά, σφριγηλό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και τα υγιή νύχια.

Λαμπερό, ελαστικό και καλύτερα ενυδατωμένο δέρμα

  • Αντί-γήρανση  και μείωση των ρυτίδων
  • Επιβεβαιωμένα ορατά αποτελέσματα σε μόλις 4 εβδομάδες
  • Δυνατά μαλλιά και νύχια
  • σταθερότητα των οστών & μεγαλύτερη οστική πυκνότητα
  • Υγεία & προστασία του χόνδρου και των αρθρώσεων

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Το κολλαγόνο είναι μια πρωταρχική δομική βιοχημική ένωση, υπεύθυνη για τις αρθρώσεις και τους τένοντες, τονισμένους μύες, γερά οστά, σφριγηλό δέρμα, λαμπερά μαλλιά και υγιή νύχια. Μετά την ηλικία των 25 ετών, το σώμα μας αρχίζει να χάνει περίπου το 1% του κολλαγόνου κάθε χρόνο. Η απώλεια αυτού του ποσοστού κολλαγόνου έχει σαν αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες, τα αποχρωματισμένα νύχια, τα αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά, την απώλεια μαλλιών, τις δύσκαμπτες αρθρώσεις και την απώλεια της πυκνότητας των οστών, ιδιαίτερα στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Από όλα αυτά, τα δύο τελευταία είναι τα πιο ενδιαφέροντα, καθώς τόσο η οστεοπόρωση όσο και η αρθρίτιδα είναι σημαντικές απειλές για τη δημόσια υγεία που μπορούν να προκαλέσουν πολύ πόνο και να μειώσουν την ποιότητα ζωής. Το μείγμα μας κολλαγόνου λειτουργεί για την πρόληψη αυτών των αποτελεσμάτων απώλειας κολλαγόνου, παρέχοντας τις επαρκείς ποσότητες κολλαγόνου στο σώμα σας. Τέλος, η διαδικασία που χρησιμοποιεί η Gelita USA για την παραγωγή των 3 πεπτιδίων κολλαγόνου εγγυάται υψηλό βαθμό ασφάλειας.

Το GoldTouch Collagen Gelita Usa είναι προϊόν φυσικό, καθαρό και χωρίς αλλεργιογόνα. Περιέχει πεπτίδια κολλαγόνου, που παράγονται από την Gelita USA με ειδική και ελεγχόμενη ενζυματική υδρόλυση μακρομορίων κολλαγόνου. Τα πεπτίδια αυτά είναι βιοενεργά με λειτουργίες διέγερσης του σώματος:

  • Το Fortigel® μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο των αρθρώσεων και να κάνει τις αρθρώσεις ομαλές και κινητές, ενώ διεγείρει την αναγέννηση του χόνδρου και μπορεί να σας βοηθήσει με την οστεοαρθρίτιδα.
  • Το Fortibone® διεγείρει τους οστεοβλάστες για να αυξήσει τη βιοσύνθεση της εξωκυτταρικής επιφάνειας των οστών, επιβραδύνει την απώλεια του ιστού των οστών και μειώνει τις εκφυλιστικές επιδράσεις. Συνεπώς, υποστηρίζει την ουσία και την πυκνότητα των ιστών των οστών, μειώνει τα συμπτώματα της οστεοπόρωσης και βελτιώνει την σταθερότητα και την ευκαμψία των οστών.
  • Το Verisol® που βελτιώνει σημαντικά την ενυδάτωση, την ελαστικότητα και την ομαλοποίηση των ρυτίδων.

Μπουκαλι = 500ml

Δοση = 20ml(2 κουταλιές της σούπας)

Α Γ ΕΟΦ 9270431/12/2012

Βάρος 500 kg

Εταιρία

GoldTouch Nutrition

Καλάθι αγορών
Scroll to Top