Αγνό Φυσικό Μεταλλικό Νερό Παγετώνα | Isbre | 1L

2,40 

Το Isbre είναι το καθαρότερο φυσικό νερό και με τα χαμηλότερα στερεά κατάλοιπα παγκοσμίως. Είναι εγκεκριμένο στις ΗΠΑ και την ΕΕ ως «Το καλύτερο πόσιμο νερό στον κόσμο».  Συσκευάζεται σε μπουκάλι υψηλής αισθητικής που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Εξαντλημένο

Αγνό Φυσικό Μεταλλικό Νερό Παγετώνα:

Στα απομακρυσμένα και μαγευτικά Νορβηγικά βουνά στο τέλος ενός μακρινού και δαιδαλώδους Φιόρδ υπάρχει ο παγετώνας που είναι η πηγή του Isbre. Φανταστείτε έναν παγετώνα μέσα σε ένα μπουκάλι, αυτό είναι το Isbre. Αγνό και καθαρό, μακριά απο κάθε ανθρώπινη παρέμβαση. Κατευθείαν απο την πηγή για να το απολαύσετε. Το Isbre είναι το καθαρότερο φυσικό νερό και με τα χαμηλότερα στερεά κατάλοιπα παγκοσμίως. Εγκεκριμένο στις ΗΠΑ και την ΕΕ ως «Το καλύτερο πόσιμο νερό στον κόσμο».(“The World’s Best Drinking Water” ®). Σε ένα μπουκάλι υψηλής αισθητικής που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν αντικειμενικά κριτήρια για τη μέτρηση της ποιότητας του πόσιμου νερού, αξιολογώντας την καθαρότητά του με μικροβιολογικά τεστ που μετρούν τη συνολική περιεκτικότητα σε στερεά κατάλοιπα (TDS).

Τα τεστ αυτά, μετρούν την ποσότητα αλάτων, ορυκτών και σωματιδίων μετάλλων, που περιέχει το νερό. Τα αποτελέσματα του Isbre στις μετρήσεις αυτές είναι εκπληκτικά. Το Isbre έχει τη χαμηλότερη ποσότητα στερεών καταλοίπων (TDS) από οποιοδήποτε άλλο φυσικό νερό, γεγονός που του προσδίδει σχεδόν απόλυτη καθαρότητα και εξαιρετική γεύση.

Βάρος 1000 kg
Καλάθι αγορών
Scroll to Top