Χειροποίητες Πλεξούδες με βιολογικό γαϊδουράγκαθο | Pasta Pelion | 500gr

4,50 

Συστατικά: Ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, Ολφιτά Marianum

Ελληνικές χειροποίητες πλεξούδες Πηλίου , Pasta Pelion , με βιολογικό γαϊδουράγκαθο Ολφίτα MARIANUM SEED , το θεραπευτικό φυτό Θεσσαλίας .

και vegan και superfood 

 

Εξαντλημένο

pasta pelion

Χειροποίητες Πλεξούδες με βιολογικό γαϊδουράγκαθο:

Το γαϊδουράγκαθο (σιλυμαρίνη) είναι ένα ανθισμένο βότανο από την ίδια οικογένεια που ανήκει η μαργαρίτα και η αμβροσία. Οι σπόροι γαϊδουράγκαθου περιέχουν περίπου 65%-80% σιλυμαρίνης, η οποία είναι η κύρια δραστική του ουσία.

Σύμφωνα με την παράδοση οι λευκές βούλες στα φύλλα του είναι από το γάλα της Παρθένου Μαρίας που έσταξε. Ενώ θήλαζε το Χριστό, γι’ αυτό ονομάζεται και Milk thistle (αγκάθι με γάλα) ή Mary thistle (αγκάθι της Μαρίας).

Το γαϊδουράγκαθο είναι φυσική θεραπεία σε διάφορες καταστάσεις υγείας.

Προάγει την υγεία της επιδερμίδας

Το οξειδωτικό στρες στο σώμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ακμής. Λόγω των αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών επιδράσεών του, το γαϊδουράγκαθο μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο συμπλήρωμα διατροφής για άτομα με ακμή. Βάσει μελετών τα άτομα με ακμή που έπαιρναν 210 mg σιλυμαρίνης την ημέρα για 8 εβδομάδες παρουσίασαν μείωση στις βλάβες ακμής κατά 53% .

Το γαϊδουράγκαθο μπορεί να διατηρήσει την υγεία του δέρματος. 

Μειώνει τη χοληστερόλη

Σε μελέτη του 2006, είναι φανερό ότι το γαϊδουράγκαθο μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της χοληστερόλης σε χαμηλά επίπεδα.

Βοηθάει στον έλεγχο και την πρόληψη του διαβήτη

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το γαϊδουράγκαθο μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε άτομα με διαβήτη τύπου 2. Ακόμη και έτσι, τα άτομα με διαβήτη πρέπει να είναι προσεκτικά.

Επίσης το γαϊδουράγκαθο μπορεί να δράσει με παρόμοιο τρόπο με ορισμένα φάρμακα για το διαβήτη. Βοηθώντας έτσι στη βελτίωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και στη μείωση του σακχάρου στο αίμα .

Στην πραγματικότητα, τα άτομα που λάμβαναν συστηματικά σιλυμαρίνη παρουσίασαν σημαντική μείωση στα επίπεδα σακχάρου νηστείας και HbA1c, ένα μέτρο ελέγχου του σακχάρου στο αίμα.

Βάρος 500 kg

Εταιρία

Pasta Pelion

pasta pelion
Καλάθι αγορών
Scroll to Top