Παραδοσιακό αφέψημα για την ανακούφιση του Κρυολογήματος | DIOSCURIDES | 25gr

6,95 

Συστατικά: μέντα, σιδερίτης (τσάι του βουνού), φασκόμηλο, χαμομήλι, θυμάρι, εχινάτσια.

*μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

Δοσολογία:  1-3 φλιτζάνια την ημέρα.

*Η κάθε συσκευασία  περιέχει μείγμα βοτάνων για περίπου 30 φλιτζάνια.

Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα

DIOSCURIDES

Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDESείναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για την ανακούφιση διαφόρων συμπτωμάτων. Το αφέψημα για την ανακούφιση του Κρυολογήματος είναι μείγμα από Μέντα, Φασκόμηλο, Θυμάρι, Χαμομήλι και Εχινάσεα . Τα βότανα αυτά χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Για κάθε φλιτζάνι αφεψήματος βάλτε ένα κουταλάκι από το μείγμα σε φίλτρο καφετιέρας η βράστε το παραδοσιακά. Προσθέστε μελί ή ζάχαρη.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Συνίσταται από 3-4 φλιτζάνια την ημέρα.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μέντα, Φασκόμηλο, Θυμάρι, Χαμομήλι και Εχινάσεα

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 25gr – 0,88oz.

Βάρος 25 kg

Εταιρία

DIOSCURIDES

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, είναι αυστηρά Ελληνικές και καλλιεργούνται από εκπαιδευμένους αγρότες με τα πρότυπα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, σε επιλεγμένες περιοχές στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Τα υλικά και τα προϊόντα της (βότανα, αιθέρια έλαια, κ.τ.λ) δημιουργούνται με τελείως φυσικές διαδικασίες με αυστηρούς ελέγχους για την ποιότητα. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο , στον χρόνο συλλογής και αποξήρανσης ,συντήρησης και αποθήκευσης. Ανάλογα με το είδος του φυτού επιλέγουμε να συλλέξουμε ανάμεσα στα εξής μέρη του: φύλλα, άνθη, ρίζες, καρποί, βολβοί, όταν αυτά βρίσκονται στο κατάλληλο στάδιο, ώστε να πάρουμε το μέγιστο των ιδιοτήτων αυτών. Η ξήρανση γίνεται με φυσικό τρόπο χωρίς την απ’ ευθείας έκθεση στον ήλιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μη χάνουν το άρωμα και το χρώμα τους.
DIOSCURIDES
Καλάθι αγορών
Scroll to Top