Παραδοσιακό αφέψημα για την ανακούφιση του άγχους | DIOSCURIDES | 25gr

5,95 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βαλεριάνα, Υπέρικος, Μελισσόχορτο, Μάραθος, Χαμομήλι και Λουΐζα

*Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDES για την ανακούφιση του άγχους είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων  του Άγχους και της νευρικότητας κα;ι του στρες.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Συνίσταται από 2-4 φλιτζάνια την ημέρα

*Η κάθε συσκευασία  περιέχει μείγμα βοτάνων για περίπου 30 φλιτζάνια.

 

 

Διαθεσιμότητα: 1 σε απόθεμα

DIOSCURIDES
Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDES είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για την ανακούφιση διαφόρων συμπτωμάτων. Το αφέψημα για την ανακούφιση του Άγχους είναι μείγμα από Βαλεριάνα, Υπέρικο, Μελισσόχορτο, Μάραθο, Χαμομήλι και Λουΐζα . Τα βότανα αυτά χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων του Άγχους και της νευρικότητας.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Για κάθε φλιτζάνι αφεψήματος βάλτε ένα κουταλάκι από το μείγμα σε φίλτρο καφετιέρας η βράστε το παραδοσιακά. Προσθέστε μελί ή ζάχαρη.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Συνίσταται από 2-4 φλιτζάνια την ημέρα.

Προετοιμασία: 1 κουταλάκι μείγμα για κάθε φλιτζάνι ροφήματος σε φίλτρο καφετιέρας. Εναλλακτικά προσθέστε το μείγμα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό  για 5-7 λεπτά, σουρώνετε και πίνετε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βαλεριάνα, Υπέρικος, Μελισσόχορτο, Μάραθος, Χαμομήλι και Λουΐζα

 

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ: 25gr – 0,88oz

 

Βάρος 25 kg

Εταιρία

DIOSCURIDES

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, είναι αυστηρά Ελληνικές και καλλιεργούνται από εκπαιδευμένους αγρότες με τα πρότυπα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, σε επιλεγμένες περιοχές στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Τα υλικά και τα προϊόντα της (βότανα, αιθέρια έλαια, κ.τ.λ) δημιουργούνται με τελείως φυσικές διαδικασίες με αυστηρούς ελέγχους για την ποιότητα. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο , στον χρόνο συλλογής και αποξήρανσης ,συντήρησης και αποθήκευσης. Ανάλογα με το είδος του φυτού επιλέγουμε να συλλέξουμε ανάμεσα στα εξής μέρη του: φύλλα, άνθη, ρίζες, καρποί, βολβοί, όταν αυτά βρίσκονται στο κατάλληλο στάδιο, ώστε να πάρουμε το μέγιστο των ιδιοτήτων αυτών. Η ξήρανση γίνεται με φυσικό τρόπο χωρίς την απ’ ευθείας έκθεση στον ήλιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μη χάνουν το άρωμα και το χρώμα τους.
DIOSCURIDES
Καλάθι αγορών
Scroll to Top