Παραδοσιακό αφέψημα για την ανακούφιση της αϋπνίας | DIOSCURIDES | 25gr

5,95 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μελισσόχορτο, Μάραθος, Βαλεριάνα, Παπαρούνα, Λυκίσκος και Χαμομήλι.

*Τα βότανα αυτά χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της Αϋπνίας.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Συνίσταται  1 φλιτζάνι προ του ύπνου.

*Η κάθε συσκευασία  περιέχει μείγμα βοτάνων για περίπου 30 φλιτζάνια.

 

 

Διαθεσιμότητα: 2 σε απόθεμα

DIOSCURIDES
Το παραδοσιακό αφέψημα DIOSCURIDES είναι μείγμα από βότανα που καλλιεργούνται στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται παραδοσιακά από την εποχή του Ιπποκράτη και του Διοσκουρίδη για την ανακούφιση διαφόρων συμπτωμάτων. Το αφέψημα για την ανακούφιση της Αϋπνίας είναι μείγμα από Μελισσόχορτο, Μάραθο, Βαλεριάνα, Παπαρούνα, Λυκίσκο και Χαμομήλι . Τα βότανα αυτά χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της Αϋπνίας.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Για κάθε φλιτζάνι αφεψήματος βάλτε ένα κουταλάκι από το μείγμα σε φίλτρο καφετιέρας η βράστε το παραδοσιακά. Προσθέστε μελί ή ζάχαρη.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Συνίσταται από 1-2 φλιτζάνια προ του ύπνου.

Προετοιμασία: 1 κουταλάκι μείγμα για κάθε φλιτζάνι ροφήματος σε φίλτρο καφετιέρας. Εναλλακτικά προσθέστε το μείγμα σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό  για 5-7 λεπτά, σουρώνετε και πίνετε.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μελισσόχορτο, Μάραθος, Βαλεριάνα, Παπαρούνα, Λυκίσκος και Χαμομήλι.

 

Βάρος 25 kg

Εταιρία

DIOSCURIDES

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί, είναι αυστηρά Ελληνικές και καλλιεργούνται από εκπαιδευμένους αγρότες με τα πρότυπα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, σε επιλεγμένες περιοχές στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Τα υλικά και τα προϊόντα της (βότανα, αιθέρια έλαια, κ.τ.λ) δημιουργούνται με τελείως φυσικές διαδικασίες με αυστηρούς ελέγχους για την ποιότητα. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον τρόπο , στον χρόνο συλλογής και αποξήρανσης ,συντήρησης και αποθήκευσης. Ανάλογα με το είδος του φυτού επιλέγουμε να συλλέξουμε ανάμεσα στα εξής μέρη του: φύλλα, άνθη, ρίζες, καρποί, βολβοί, όταν αυτά βρίσκονται στο κατάλληλο στάδιο, ώστε να πάρουμε το μέγιστο των ιδιοτήτων αυτών. Η ξήρανση γίνεται με φυσικό τρόπο χωρίς την απ’ ευθείας έκθεση στον ήλιο, έχοντας σαν αποτέλεσμα να μη χάνουν το άρωμα και το χρώμα τους.
DIOSCURIDES
Καλάθι αγορών
Scroll to Top