Βιολογικό Χαμομήλι | “Προϊόντα της Ηπειρωτικής Γης” | 25g

3,50 

Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Εξαντλημένο

viologiko_votana

Χαμομήλι της εταιρείας Μπόρου Παρασκευή σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.
Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.
Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Βάρος 25 kg

Εταιρία

Προϊόντα της Ηπειρωτικής Γης

Η αγρότισσα - παραγωγός Μπόρου Παρασκευή καλλιεργεί αρωματικά φυτά και βότανα στον νομό Θεσπρωτίας. Οι ατελείωτες πλαγιές της Ηπείρου, με την πλούσια χλωρίδα είναι ιδανικές περιοχές ευδοκίμησης και καλλιέργειας πάνω από 22 Ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων. Η συγκομιδή τους γίνεται από τον Απρίλιο μέχρι και τον Αύγουστο. Στη συνέχεια, αποξηραίνονται μόνο με φυσικές διαδικασίες και με μεράκι αφού βασική αρχή της οικογενειακής επιχείρησης είναι η μη αλλοίωση του περιβάλλοντος χώρου. Όλα τα αρωματικά φυτά και βότανα είναι πιστοποιημένα από την ΔΗΩ, σε συσκευασία όπου αναγράφεται το βάρος, η ημερομηνία λήξης καθώς και το λατινικό όνομα του φυτού / βοτάνου.
viologiko_votana
Καλάθι αγορών
Scroll to Top