Μαρμελάδα Βιολογική Αλόη & Πράσινο Μήλο | Χωρίς Ζάχαρη | 190 γρ

5,65 

Βιολογική Μαρμελάδα Light με αλόη και φρέσκο πράσινο μήλο ,με υπέροχη γεύση ιδανική για την ενυδάτωση του οργανισμού μας.

  • χαμηλές θερμίδες (41kcal ανά 100 γραμμάρια).
  • Η μαρμελάδα μήλο περιέχει 30% βιολογική γέλη αλόης (GR-BIO-01) ποικιλίας Barbadensis Miller και 60% μήλο, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χρωστικών ή αρώματος, με στέβια ως γλυκαντική ύλη.
  • Συσκευασία: 190g.

Εξαντλημένο

ALOE VERA HELLAS

Πιο συγκεκριμένα, τα φλαβονοειδή που υπάρχουν σε υψηλές συγκεντρώσεις (κυρίως στο εξωτερικό περίβλημα). Είναι ουσίες με ισχυρές αντιοξειδωτικές ικανότητες που δρουν στο αίμα και τους ιστούς.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η κατανάλωση μήλων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πιθανώς ωφελεί το παιδί μελλοντικά. Προστατεύοντάς το από άσθμα και άλλες ασθένειες, κυρίως λόγω των φλαβονοειδών που περιέχει.

Από την άλλη πλευρά, οι αδιάλυτες φυτικές ίνες βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εντερικού σωλήνα και σύμφωνα με μελέτες, οι αδιάλυτες φυτικές ίνες συμβάλλουν σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου και τη μείωση της δυσκοιλιότητας.

Η Μαρμελάδα light με ΑΛΟΗ είναι ιδανική για κατανάλωση από ανθρώπους με διαβήτη και υψηλή χοληστερίνη. Πέραν αυτού μπορεί να καταναλωθεί και από όσους απλά προσέχουν τη διατροφή και το βάρος τους. Αυτό γιατί έχει πολύ χαμηλές θερμίδες (41kcal ανά 100 γραμμάρια).

 

Βάρος 190 kg

Εταιρία

Aloe Vera Hellas

ALOE VERA HELLAS
Καλάθι αγορών
Scroll to Top