Βιολογικό Μέλι με Φύλλα Βρώσιμου Χρυσού 24Κ ,Φιστίκια Αιγίνης & κανέλα Κεϋλάνης | 480gr

14,00 

Ένας μοναδικός συνδυασμός από βιολογικό Μέλι Δάσους, Φιστίκια Αιγίνης, Κανέλα Κεϋλάνης και Φύλλα Βρώσιμου Χρυσού 24Κ. Ένα φυσικό διατροφικό θαύμα! Ενισχύει το ανοσοποιητικό θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό από κάθε είδους ασθένεια και δίνει ενέργεια.

Εξαντλημένο

bio_meli_adamantinos

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν. Ένας μοναδικός συνδυασμός από βιολογικό Μέλι Δάσους, Φιστίκια Αιγίνης, Κανέλα Κεϋλάνης και Φύλλα Βρώσιμου Χρυσού 24Κ. Ένα φυσικό διατροφικό θαύμα! Ενισχύει το ανοσοποιητικό θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό από κάθε είδους ασθένεια και δίνει ενέργεια.

Περιέχει:

  • Βιολογικό Μέλι Δάσους 100% ανεπεξέργαστο, με όλα τα οφέλη που μας προσφέρει.
  • Φιστίκια Αιγίνης, μια σούπερ τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία και νοστιμιά.
  • Κανέλλα Κεϋλάνης, ένα μπαχαρικό με θεραπευτικές ιδιότητες. Ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος και την υπέρταση. Με αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.Και όλα αυτά μόνο στην Κανέλλα Κεϋλάνης
  • Φύλλα Βρώσιμου χρυσού 24K το πολύτιμο μέταλλο με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων και την ψυχική ευεξία, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση καθώς αντιμετωπίζει δραστικά τις ελεύθερες ρίζες.

Τρόπος χρήσης:
Ανακατεύουμε πολύ καλά πριν το καταναλώσουμε. Μια κουταλιά κάθε πρωί είναι αρκετή για να μας προσφέρει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε, ενώ παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό και θωρακίζει τον οργανισμό μας.

Βάρος 480 kg

Εταιρία

Κτήμα Αδαμάντινος

bio_meli_adamantinos
Καλάθι αγορών
Scroll to Top