Μέλι Eλάτης Μαινάλου | Λόπεσι | 950gr

13,00 

Η ελληνική ή αλλιώς κεφαλληνιακή ελάτη (abies cephalonica) , είναι μία από τις καλύτερες ποικιλίες μελιού στον κόσμο.Το ξακουστό μέλι Ελάτης Μαινάλου παράγεται από τα μελιτώματα της ελάτης και είναι ίσως το πιο σπάνιο και γευστικό μέλι της χώρας μας . Συλλέγεται στα ελατοδάση της Πελοπόννησου , στο όρος Ερυμάνθου Αχαΐας σε υψόμετρο 1.600μ.

Είναι μέλι παχύρρευστο με κρεμμώδη υφή , εξαιρετική γεύση  και υψηλή θρεπτική αξία. Δεν κρυσταλλώνει λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα. Έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, θείο, μαγνήσιο, βάριο, ψευδάργυρο, σίδηρο και χαλκό). Θαυματουργό για παθήσεις του στομάχου και των εντέρων, βοηθάει στην αναιμία, έχει αντισηπτική και διουρητική δράση.

Εξαντλημένο

Το Μέλι Ελάτης προέρχεται από τον αριστοκράτη της μελισσοκομίας, το δέντρο ελάτης, το οποίο αναπτύσσεται σε υψόμετρα που φτάνουν έως τα 1.600 μέτρα, στις κορυφές των ελληνικών βουνών,

Αυτό το μέλι είναι μια ρευστή αγκαλιά των αισθήσεων με απίστευτη γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, δεν κρυσταλλώνει, κρατώντας την απαλή υφή του πάντα έτοιμη να απογειώσει τον ουρανίσκο σας.

Αυτό το μέλι είναι επίσης πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, περιλαμβάνοντας κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, θείο, μαγνήσιο, βάριο, ψευδάργυρο, σίδηρο και χαλκό. Αυτό το επιδόρπιο του φυσικού κόσμου μπορεί να υποστηρίξει την υγεία του στομάχου και των εντέρων, να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αναιμίας και να προσφέρει αντισηπτικές και διουρητικές ιδιότητες.

Το Μέλι Ελάτης είναι ο θησαυρός της φύσης , συνδυάζει την απόλαυση της αυθεντικής γεύσης με τα ευεργετικά οφέλη για την υγεία σας. Απολαύστε την πλούσια γεύση της ελάτης σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τους θησαυρός που κρύβει η φύση στην αγκαλιά των ελληνικών βουνών.

Βάρος 1000 kg

Εταιρία

Λόπεσι

Καλάθι αγορών
Scroll to Top