Άλειμμα Μελιού με Κακάο & Βατόμουρο | The Bee Bros | 300gr

4,00 

Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο με βατόμουρο!

Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!

Το κακάο περιέχει μία μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κατεχίνες, επικατεχίνες, και προκυανιδίνες. Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και την πηκτικότητα του αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται και ο κίνδυνος εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου.

Το κακάο περιέχει, ακόμα, αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άμυλο, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απλά σάκχαρα.

Εξαντλημένο

the bee bros

Άλειμμά Μελιού με Κακάο & Βατόμουρο – The Bee Bros – 300gr

Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο και βατόμουρο!

Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!

Το κακάο περιέχει μία μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κατεχίνες, επικατεχίνες, και προκυανιδίνες. Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και την πηκτικότητα του αίματος. Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα να μειώνει και τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου.

Το κακάο περιέχει, ακόμα, αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άμυλο, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες. Ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απλά σάκχαρα.

Επιπλέον, το κακάο και η μαύρη σοκολάτα είναι από τα λίγα τρόφιμα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα τρυπτοφάνης . Η τρυπτοφάνη προωθεί στον οργανισμό την έκκριση της σεροτονίνης. Η τρυπτοφάνη προσφέρει  στον άνθρωπο καλή ψυχολογική κατάσταση και ευφορία και προλαμβάνει την κατάθλιψη.

Τέλος, το κακάο είναι πλούσιο σε βασικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κάλιο και μαγγάνιο. Ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως Β1, Β2, Β3, βιταμίνες Α, C, E, καθώς και παντοθενικό οξύ.

Η εταιρεία έχει βραβεία από τοπικούς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την εξαιρετική συλλογή μελιού. Μερικά από τα οποία είναι τα Great Taste Awards, Taste Olymp Awards, International Taste & Quality Awards και BIOL MIEL.

Βάρος 300 kg

Εταιρία

The Bee Bros

the bee bros
Καλάθι αγορών
Scroll to Top